Fox Factor jeansbroeken


Het verhaal van Fox Factor Jeans

Fox Factor is ontstaan uit het idee van gelijkheid. Dat elke vrouw, in elke maat, de nieuwste modetrends zou moeten kunnen dragen en zich er geweldig kan in voelen. Helaas staat de modewereld nog niet zo ver. Op onze zoektocht naar trendy jeansbroeken - die volop verkrijgbaar zijn in kleinere maten - merkten we dat een goede jeans voor curvy dames niet te vinden was. Dus hebben we ze zelf gemaakt.

Geen compromissen meer op het vlak van stijl of pasvorm: u verdient enkel het beste. Het maakt niet uit of u de kinderen ophaalt van school, afgesproken hebt met vriendinnen voor een avondje uit of van een romantisch avondje uit geniet … Hoe uw leven er ook uitziet, we willen dat u uw Fox Factor jeans aantrekt en dat u die onmiddellijke boost van zelfzekerheid ervaart. Dat gevoel dat zegt “Yeah, let’s do this.”

Een perfecte fit is cruciaal

We wilden niet gewoon zomaar jeans maken. We wilden dé jeans maken. Het soort jeans dat u aantrekt en u spontaan een vreugdedansje laat maken omdat je EINDELIJK een jeans gevonden hebt die écht perfect zit. Zo moet het zijn.

Ontworpen in Belgie,gemaakt in Europa.

Kleding laten maken aan de andere kant van de wereld, in slechte omstandigheden, vinden wij niet meer van deze tijd. Ja, het is goedkoper, maar iemand betaalt er de prijs voor. Daarom zijn wij trots dat onze jeans ontworpen worden in België, gemaakt worden in Europa, en dat enkel de allerbeste Italiaanse denim wordt gebruikt.

Wij willen u gelukkig maken.

U bent een fantastische, warme, geweldige, slimme vrouw en het is hoog tijd dat u in de spiegel kijkt en ziet wat wij zien. Fox Factor wil dat gevoel naar boven halen. Voor ons is het allerbelangrijkste dat u onze jeans draagt en dat het u het gevoel geeft klaar te zijn om te beginnen aan een nieuwe geweldige dag.